Advokat melder sig som kandidat til formandsposten i DBU

På et bestyrelsesmøde i Brøndby lørdag meddelte Jesper Møller sin kandidatur til formandsposten.

Til DBUs hjemmeside siger han.

- Jeg er meget glad for den opbakning, jeg har mødt hos de personer og grupper, jeg har talt med om mit mulige kandidatur i løbet af sommeren. På den baggrund har jeg her i formiddag meddelt mine kolleger i bestyrelsen, at jeg vil stille op til formandsposten.

Den 50-årige advokat Jesper Møller har de seneste 20 år været medlem af bestyrelsen i AaB, og sideløbende har han siden været repræsentant for Superligaklubberne i DBUs bestyrelse.

Jesper Møller fortæller til BT, at han vil arbejde på en bedre og bredere kommunikation mellem forbundet og klubberne.

- Noget af det, som jeg vil bruge rigtig meget tid på, er dialogen med klubberne. Det vil jeg prioritere meget højt. Det er nok det væsentligste, jeg vil bidrage med, siger Jesper Møller til BT.

- Jeg vil tage en direkte dialog med klubberne. Rejse rundt og besøge fodboldens interessenter herhjemme. Jeg vil besøge de formands-netværk, som vi har og høre dem, hvordan de ser dansk fodbold, og hvad de har af idéer. Vi skal blive bedre til at snakke med klubberne, siger han.

Jesper Møller er i øjeblikket eneste kandidat til posten som formand. Såfremt andre ønsker at stille op, så skal ansøgningen ligge i DBUs postkasse senest 31. december 2013.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip