Advokater vil åbne Princes hjem for turister

Siden musikeren Prince gik bort, har fans fra hele verden været i sorg over tabet af "Purple Rain"-sangeren.

Sorgen har også vist sig ved, at flere hundrede mennesker har hyldet sangeren foran hans hjem i Minnesota ved at hænge billeder, plakater og genstande i farven lilla op på det hegn, som afgrænser grunden.

Nu ser det ud til, at fans i fremtiden ikke nødvendigvis er nødt til at blive uden for Princes hjem, når de ønsker at mindes musiklegenden.

Det amerikanske medie NBC er nemlig i besiddelse af dokumenter, hvor det fremgår, at advokaterne, som har haft til opgave at gøre boet op efter Princes død, undersøger muligheden for at omdanne stjernens hjem til en turistattraktion.

Sangeren, der nåede at blive 57 år, var ejer af en kæmpe ejendom i Minnesota, som går under navnet "Paisley Park", der er blevet vurderet til at koste mellem 150 og 300 millioner dollar.

Ifølge NBC viser retsdokumenter, at advokaterne blandt andet ønsker, at turister skal kunne købe sig til guidede turer i hjemmet, hvor man blandt andet vil kunne se det specifikke sted, hvor popsangeren blev fundet død 21. april.

Retsmedicinere har efter Princes død vurderet, at det var en overdosis af piller, som var udslagsgivende for musikerens død.

"Little Red Corvette"-sangeren blev bisat 24. april ved en privat ceremoni.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip