Ægte rejseglæde er at være sammen med familien

Vejret spiller en stor rolle, når vi danskere tager ud at rejse. Men store kulturoplevelser vejer også tungt og ægte rejseglæde er for de fleste mennesker forbundet med at tilbringe kvalitetstid med familien, viser undersøgelse fra Falk Lauritsen Rejser.

Med et omskifteligt vejr og somre der ikke giver nogen garanti for solskin og varmegrader, er der ikke noget at sige til, at danskerne i stor stil tager til Middelhavet i sommerferien. Men det er ikke nødvendigvis et varmt og gunstigt klima, der gør os allergladest.

Falk Lauritsen Rejser har spurgt 1111 Facebook-brugere om, hvad de forbinder med ægte rejseglæde, og en del tyder på, at mange rejsende sætter sociale aspekter over alt andet – også solgaranti.

I hvert fald svarer en tredjedel af respondenterne, at det at være sammen med familien for dem er ægte rejseglæde.

At nyde det dejlige vejr kommer ind på en andenplads, når det gælder ægte rejseglæde, mens det at få nye kulturoplevelser ligeledes har høj prioritet.

Lidt mere end 16 procent af de adspurgte forbinder nye kulturoplevelser med ægte rejseglæde.

Undersøgelsen viser i øvrigt også, at lækker mad, naturoplevelser, gode hoteller og det at slippe for at tænke på arbejde og pligter spiller en vis rolle, når vi definerer, hvad der er ægte rejseglæde.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip