Ægtepar fik ødelagt ferien i Danmark: 'Håber politiet får stoppet disse mennesker, så vi kan få vores baby tilbage'

Det tyske ægtepar Yvonne og Jeremy Franklin havde med glæde set frem til en dejlig bilferie gennem Skandinavien, men nu er drømmen forvandlet til et mareridt. Det skriver BT.

2.500 kilometer havde ægteparret glædet sig til at skulle ud på, men de nåede blot en enkelt overnatning i København, før det tyske par fra Solingen, lidt uden for Düsseldorf, fik stjålet deres højtelskede bil – en smuk, blå, amerikansk Vintage Chevrolet Pickup fra 1963

Bilen, som amerikanskfødte Jeremy Franklin, har døbt 'Jeddy', er nu efterlyst på Facebook, og har enorm affektionsværdi for 42-årige Jeremy Franklin, da han fik den foræret af Yvonne ved parrets bryllup i 2010.

- Jeg har brugt de sidste seks år på at restaurere den med mine to bare næver, og det her skulle have været vores første tur med bilen, og to dage senere forsvinder den i København, fortæller Jeremy Franklin til BT.

Bilen blev stjålet mellem tirsdag aften og onsdag morgen fra parkeringspladsen ved hotel Bella Sky i København. Heldigvis stødte parret efterfølgende på en venlig taxachauffør, der ikke bare kørte dem på politistationen, men også tilbød at køre de to ulykkelige tyskere til taxaselskabets hovedkontor, hvor man sammen fik delt en efterlysning på Facebook.

Læs også: Michaels hjemmelavede sneglefælde koster under en krone at lave - udrydder bæsterne på lyntid

Parret, der ikke selv har børn, har nu indtil videre valgt at aflyse planerne for deres 'road trip', og håber nu bare på, at bilen bliver fundet.

- Den her bil har været vores barn de sidste seks år. Jeg har brugt enormt meget blod, sved og tårer på at sætte den i stand, og vi havde bare planlagt at have en dejlig afslappende ferie, fortæller en berørt Jeremy Franklin, der nu er en smule skuffet over parrets møde med Danmark.

- Alle de aftener i garagen, hvor jeg har arbejdet på den her, og så er der bare én, der tager den. Jeg kan ikke forstå, hvordan nogen kan gøre det. Og vi troede virkelig, at Danmark var et sikkert sted, siger han.

Planen for Yvonne og Jeremy Franklin er nu at blive i København til lørdag for at lede efter bilen. Herefter vil parret fortsætte ferien til Malmø i en lejet bil, hvis ikke 'Jeddy' bliver fundet.

De to har også valgt at udlove en dusør på 1.000 euro til den person, der kan hjælpe med at finde deres elskede pickup.

Jeremy Franklin fortæller i øvrigt, at parret har talt med op til seks forskellige danskere, der uafhængigt af hinanden har spottet bilen på Thomas Koppels Allé i Sydhavnen, i København.

- Jeg håber og beder til, at bilen bliver stoppet, hvis den passerer en grænse, og at politiet får stoppet disse mennesker, så vi kan få vores baby tilbage, siger han.

Se efterlysningen herunder.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip