Ældre kunde afvist: Blomsterhandler lagt for had på nettet

Bremerholm Blomster ved Magasin i indre København får i øjeblikket at føle, hvor hurtigt er kritisk indlæg på Facebook kan brede sig. Blomsterhandleren lægges lige nu for had på nettet.

Det sker, efter Facebook-brugeren Pernille Caroline Lotus mandag aften skrev om sin oplevelse i forretningen. Opslaget er delt mere end 4000 gange og 'liket' af mere end 11.000 personer.

LÆS OGSÅ: Ingen adgang for muslimer på Tåsinge Camping

Hun er oprevet over en episode, der involverer en ældre kunde.

- Jeg er rystet!!! For 10 minutter siden stod jeg nede i Bremerholms Blomster på torvet ved Magasin for at købe blomster. Mens jeg står og finder pengene frem, kommer en ældre herre ind med en plante, han vil købe og give i gave. Han spørger pænt pigen bag disken, om hun kan pakke den ind for ham!? Hun svarer »nej det kan vi ikke«. »Jamen, der ligger da papir i massevis lige der,« siger han pænt og peger på de 100 stykker papir, der ligger på disken. »Der er halvt papir på din blomst, og vi pakker ikke ind her!,« siger hun. Den ældre herre, som står med rystende hænder spørger »kan jeg så ikke købe et stykke papir og pakke den ind selv?« Hun svarer »nej det kan du ikke. NU ER DET JEG BLANDER MIG. Jeg siger »det kan virkelig ikke være rigtigt, at I ikke vil give eller sælge denne mand et stykke papir, så han kan pakke sin blomst ind?«. En yngre fyr med en hund siger skarpt »vi sælger blomster, ikke papir!« Hvor er vores kærlighed til medmennesket og de ældre blevet af i dagens kolde Danmark??? Jeg er rystet og ked af det på den ældre herres vegne... Virkelig! Der vendte jeg på hælene - jeg støtter i hvert fald ikke Bremerholms Blomster længere!, skriver hun.

Indlægget debatteres heftigt på Facebook.

- En ting er et meget lavt serviceniveau... Men hvor er den ganske almindelige medmenneskelighed og hjælpsomhed...?Uhøfligheden længe leve:(, skriver Katrine Jørgensen.

- Og så i krisetider, flot klaret! Stakkels mand, skriver Freya Cæcilia Jensen Asbjerg.

Mange skriver også, at de aldrig vil handle i forretningen.

Men det er ikke kun på Facebook, Bremerholm Blomster får én over nakken. Bloggeren Sarah Louise Christiansen, der følges af tusindvis af danskere, opfordrer også til at boycotte butikken.

Dagens.dk forsøger at få en kommentar fra Bremerholm Blomster.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip