Ældre mand skyder voldsmand i munden under brutalt overfald

Politiet i Florida har anholdt en mand, fordi han angiveligt angreb en 74-årog mand.

Den mistænkte blev behandlet i to uger på hospitalet, fordi den ældre mand skød ham i munden i selvforsvar. Det skriver Opposing Views.

Ifølge politiet kendte offer og gerningsmand hinanden godt. De var ikke i familie, men den ældre mand kaldte overfaldsmanden for sit “barnebarn”. Men deres venskab tog en uheldig drejning, da den yngre mand kom forbi den 19. september.

Her krævede han tilsyneladende at tale med ofrets kone alene. Det nægtede den ældre mand, fordi han virkede påvirket af stoffer og ikke fandt ham pålidelig i den tilstand. Parret bad den yngre mand forlade huset. Det gjorde ham vred.

Læs også: Pensionist frygtede røveri - affyrede gevær mod yngre mand

Den ældre mand bad sin hustru om at ringe til politiet. Hun gik uden for. Så begyndte den yngre mand at tæve løs på den 74-årige med adskillige knytnæveslag i ansigtet, før han bankede hans hoved ind i et skab.

Den 74-årige frygtede for sit liv og formåede at få sin pistol ud af lommen. Han skød overfaldsmanden en gang i munden. Derefter fjernede gerningsmanden sig øjeblikkeligt og prøvede at flygte.

Den ældre mand fik brækket sin næse, fik brud mod øjenhulen i højre øje og andre skader i hovedet. Politiet vurderer, at skuddet var i selvforsvar.

I Florida er minimumsstraffen på vold mod personer over 65 år tre års fængsel.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip