Ænder og glimmer: Oh Land holdt vild babyfest

Skrevet af admin

31/01/2016

Dagens topnyheder

Når sangerinden Oh Land gør noget, så gør hun det ikke halvt. Og derfor var der heller ikke sparet på hverken glimmer, stjerner eller udklædning, da "Earth Sick"-sangerinden kunne fejre baby shower for sit første barn, som snart er på vej.

- Kommende forældre, som har det mest "kawaii" baby shower nogensinde!, skriver sangerinden begejstret til et billede på Instagram, hvor hun og manden Ekse Grath er klædt ud fra top til tå og poserer med en dukke i armene.

"Kawaii" er et japansk udtryk, der refererer til noget meget nuttet, og derfor er billedkunstneren Eske Grath da også trukket i et bamsekostume.

30-årige Oh Land, som lyder det borgerlige navn Nanna Øland, blev gift med den ti år ældre Eske Kath i 2013. I oktober afslørede parret så, at der var en familieforøgelse på vej, da de skulle være forældre til en lille søn.

Den kommende baby blev også fejret med en overdådig kage fyldt med krymmel og en række gule badeænder. Jo mere, jo bedre, lader til at være reglen, når det gælder den fantasifulde kunstner Oh Land, som også gør en dyd ud af spektakulære kostumer på scenen.

Heller ikke sangerindens svigerforældre fik lov at springe over, og Nanna Øland er ret begejstret over deres "kawaii" udklædning med pels og blomster, som hun roser på Instagram.

/ritzau/FOKUS