Ærgerlig Casper Sloth bliver i AGF

Skrevet af BNB

02/09/2013
Derfor er den 21-årige landsholdsspiller indstillet på at fortsætte i AGF, selvom han følte sig klar til et udlandseventyr.- Selvfølgelig er jeg lidt ærgerlig, men det er en del af gamet. Det er ikke noget, man altid selv er herre over. Nu er jeg indstillet på at spille videre ude i AGF, for der er ikke så meget andet at gøre.Hvor langt nåede dialogen med Nice?- Ja, hvor langt kom den... Vi snakkede og sådan noget, men det er lige meget nu. Det blev ikke til noget, og nu spiller jeg i AGF, siger Casper Sloth, der lige nu træner i Helsingør sammen med Morten Olsens landshold forud for de potentielt vigtige VM-kvalifikationskampe mod Malta og Armenien.Transfervinduet lukker ved midnat mandag, men Casper Sloth regner med at være AGF-spiller, når han vågner tirsdag morgen. - Ja, det tror jeg helt sikkert. Det er det, jeg går ud fra nu, og det er der, mit fokus ligger, så det er også det, jeg regner med.Han lover samtidig aarhusianerne at være motiveret til at spille i hvert fald efterårssæsonen ud for AGF.- Ja, selvfølgelig. Jeg har ikke noget andet at gøre. Det hjælperikke noget, at man ikke gider spille, fordi jeg ikke kom videre. Jeg synesstadig, jeg gør det godt, og det har jeg også tænkt mig at blive ved med. Jegsagde jo også, at jeg ikke bare ville væk fra AGF for enhver pris, men hvis derkom noget, ville jeg selvfølgelig være åben over for det, men det skete ikke,så nu spiller jeg bare videre, siger Casper Sloth.

Mest læste i dag

Derfor er den 21-årige landsholdsspiller indstillet på at fortsætte i AGF, selvom han følte sig klar til et udlandseventyr.

- Selvfølgelig er jeg lidt ærgerlig, men det er en del af gamet. Det er ikke noget, man altid selv er herre over. Nu er jeg indstillet på at spille videre ude i AGF, for der er ikke så meget andet at gøre.

Hvor langt nåede dialogen med Nice?

- Ja, hvor langt kom den... Vi snakkede og sådan noget, men det er lige meget nu. Det blev ikke til noget, og nu spiller jeg i AGF, siger Casper Sloth, der lige nu træner i Helsingør sammen med Morten Olsens landshold forud for de potentielt vigtige VM-kvalifikationskampe mod Malta og Armenien.Transfervinduet lukker ved midnat mandag, men Casper Sloth regner med at være AGF-spiller, når han vågner tirsdag morgen. - Ja, det tror jeg helt sikkert. Det er det, jeg går ud fra nu, og det er der, mit fokus ligger, så det er også det, jeg regner med.

Han lover samtidig aarhusianerne at være motiveret til at spille i hvert fald efterårssæsonen ud for AGF.

- Ja, selvfølgelig. Jeg har ikke noget andet at gøre. Det hjælper

ikke noget, at man ikke gider spille, fordi jeg ikke kom videre. Jeg synes

stadig, jeg gør det godt, og det har jeg også tænkt mig at blive ved med. Jeg

sagde jo også, at jeg ikke bare ville væk fra AGF for enhver pris, men hvis der

kom noget, ville jeg selvfølgelig være åben over for det, men det skete ikke,

så nu spiller jeg bare videre, siger Casper Sloth.