Ærgerlig Colin Todd: Vi skulle have lukket kampen

Skrevet af admin

27/02/2016

Dagens topnyheder

Randers-træner Colin Todd ærgrer sig over, at hans hold måtte nøjes med et enkelt point i holdets forårspremiere i Alka Superligaen - for det lignede en hjemmesejr, da Mikkel Kallesøe bragte Randers i front mod Sønderjyske med kun to minutter igen af den ordinære spilletid.

Men gæsternes Johan Absalonsen udlignede til 1-1 i overtiden.

- Vi skulle have vidst, hvordan vi lukkede kampen, når vi kom foran så sent. Det dræbte os, at vi ikke var i stand til det, siger Colin Todd.

Han mener, at hans mandskab ellers havde godt styr på kampen, og det så ifølge Randers-træneren ikke ud som om, at Sønderjyske skulle komme på tavlen i opgøret.

- Det så aldrig ud som om, de ville score. Vi havde godt styr på deres dødbolde, men vi leverede et par dårlige aktioner mod slutningen, og det udnyttede de.

- I sidste ende må man sige, at vi tabte to point i dag, men sådan er fodbold engang imellem, siger Colin Todd.

Kasper Fisker er ligesom sin træner ærgerlig over, at Randers ikke fik lukket kampen.

- Det var virkelig ærgerligt. Vi lå til at få en god forårsdebut på hjemmebane, og så endte det med at blive en træls oplevelse, siger Kasper Fisker.

Han mener dog også, at hjemmeholdet burde have udnyttet de gode perioder i første halvleg til at bringe sig i front.

- I sidste del af første halvleg fik vi produceret nogle fine muligheder, og der burde vi have scoret et mål. Vi fik endelig brudt dem ned til sidst, og så er det surt, at vi ikke vinder, siger han.

I næste runde af Alka Superligaen skal Randers en tur til Blue Water Arena, hvor Esbjerg lægger græs til.

/ritzau/