Ærgerlig debutant efter superkamp: Jeg skal score

Det er en klar forstærkning, det danske ishockeylandshold har hentet ind til de sidste tre VM-kampe i Tjekkiet.

Så meget står klart, efter Oliver Bjorkstrands imponerende landsholdsdebut i det danske 0-1-nederlag til USA fredag aften, hvor det eneste, der manglede, var, at den NHL-draftede forward havde udnyttet nogle af de mange muligheder, han fik.

- Selvfølgelig er jeg skuffet. Når jeg får sådan nogle chancer, skulle jeg gerne score, siger Oliver Bjorkstrand.

Han blev kåret til bedste dansker, og holdkammeraterne har store roser til det 20-årige stortalent, der gled ind på holdet helt uden problemer.

Han var placeret i kæde med storebror Patrick Bjorkstrand og den teknisk dygtige center Jesper Jensen, og den trio skabte store problemer for amerikanerne.

- De to andre lagde nogle virkelig gode afleveringer til mig, når jeg fandt nogle frie rum, og det fungerede godt, siger Oliver Bjorkstrand.

Trods skuffelsen over nederlaget kan han alligevel se tilbage på en god oplevelse i sin første seniorlandskamp, der blev spillet for udsolgt hus i Ostrava.

- Det var rigtig sjovt. Publikum var med os, og det var fedt at spille foran mange danske fans. Det var en stor oplevelse i min første seniorlandskamp, siger Oliver Bjorkstrand.

Han får en ny mulighed for at score sit første mål for landsholdet lørdag aften, når Danmark møder Norge.

/ritzau/

Dagens Gossip