Ærgerlig FCM-træner blåstempler indsatsen

FC Midtjylland tabte topdysten mod Brøndby, da man sent indkasserede et mål og på den måde tabte sin første hjemmekamp i sæsonen.

0-1-nederlaget ærgrer cheftræner Glen Riddersholm, der dog er tilfreds med sit holds præstation.

- Humøret er okay. Jeg er selvfølgelig ærgerlig, men jeg hæfter mig ved, at vi spiller med to helt unge og nye folk i bagkæden, og derfor var præmissen lidt anderledes i dag end normalt, siger Riddersholm og fortsætter:

- Præstationen var umådelig god på den baggrund. Det var en helt lige kamp mellem to gode hold, og det var de små marginaler, der gjorde, at Brøndby vandt. Men jeg bliver nødt til at komplimentere de to unge knægte, der faldt flot ind i spillet.

- Det er meget længe siden, vi har forladt en kamp uden at score, og det var vel det afgørende i dag. Mulighederne var der, men vi var desværre ikke skarpe nok, og så bliver kampen afgjort på en tilfældighed, siger han.

FCM-anfører Kristian Bak Nielsen accepterer nederlaget mod et klart forbedret Brøndby-hold i forhold til sæsonens første indbyrdes møde, som FCM vandt 5-2.

- Det var fifty-fifty i dag, men måske var det fortjent nok, at de vandt efter deres gode anden halvleg.

- De var klart bedre end sidst, vi mødte dem, og respekt til dem, men vi burde nok alligevel have skabt flere chancer mod dem, siger Bak Nielsen.

FC Midtjylland mangler en udekamp i FC Vestsjælland og en hjemmekamp mod AGF inden vinterpausen. /ritzau/

Dagens Gossip