Ærgerlig ishockeykaptajn: Vi havde alt under kontrol

Alt gik helt efter planen med en 2-0-føring ti minutter før tid, men alligevel lykkedes det ikke ishockeylandsholdet at nappe de tre VM-point mod Schweiz tirsdag eftermiddag.

To schweiziske scoringer i slutfasen og en enkelt i overtiden gav Danmark et 2-3-nederlag og dermed blot et enkelt point. Den danske kaptajn, Morten Green, har svært ved at forstå, hvordan sejren glippede til sidst.

- Det er virkelig ærgerligt, når de udlignede så sent. Et point er selvfølgelig fint, men tre havde været rigtig godt.

- Vi havde det jo under fuldstændig kontrol i tredje periode. Schweiz fik slet ikke skabt chancer og skød fra ydersiden hele tiden. Men så klappede de pucken ind på en halv chance, og det gav dem selvfølgelig ny energi, siger Morten Green.

Kort inde i tredje periode blev den danske backprofil Jesper B. Jensen båret ud efter et hårdt slag til hovedet. Jensen lå længe ubevægelig på isen, og holdkammeraterne måtte spille kampen til ende med fem backer i stedet for seks.

Men den voldsomme episode fik ikke afgørende betydning, mener kaptajnen.

- Det er ærgerligt at se en holdkammerat ligge sådan, og han var ret væk. Det rystede os lidt mentalt, men vi kom rigtig godt videre fra det og holdt dem væk de næste seks minutter, indtil de fik 1-2-scoringen, siger Green.

Schweiz udlignede to minutter før tid med et skud, der blev rettet af to gange undervejs mod mål.

Dermed var en tilsyneladende sikker sejr forsvundet til stor undren for forwarden Mads Christensen.

- I mine øjne var det 100 procent sikkert en kamp, hvor vi skulle have haft tre point. Vi gjorde det utrolig godt, og de fik ikke de store chancer i tredje periode. Men de scorede altså to mål alligevel, lyder det fra den frustrerede dansker.

Holdet har hviledag onsdag, inden det torsdag gælder Rusland i kamp fire.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip