Ærgerlig Jonas Dal: Vi ville gerne spille en kamp mere

Esbjerg sluttede efterårssæsonen i Alka Superligaen af på værst tænkelige måde, da det på hjemmebane blev til et smalt 0-1-nederlag til Sønderjyske, der scorede kort før tid.

Cheftræner Jonas Dal ærgrede sig efter nederlaget over den lange udsigt til næste kamp.

- Lige nu er jeg ærgerlig over, at vi ikke har en kamp mere i år, så vi ville kunne få muligheden for at gå på en bedre juleferie, end den vi går på nu, siger han.

Han var tilfreds med sit holds indsats, og mente, at kampen lige så godt kunne være vippet til Esbjergs fordel.

- Ud fra den her kamp kunne det ligeså godt have været os, der havde vundet. Det er frustrerende at tabe sådan en kamp, når vi følte, at vi havde de chancer, der skulle til, og stod godt imod de ting, som Sønderjyske kom med, lyder det.

Jonas Dal erkendte, at efteråret har slidt hårdt på Esbjerg-truppen, og han ser nu frem til, at han kan arbejde grundigt med holdet.

- Der, hvor jeg mener, vi bløder rigtig meget, er på skadesfronten. I dag manglede vi otte mand med skader og en niende med karantæne. De relationer, der ikke er til stede, er svære at skabe, når der ikke er kontinuitet.

- Nu skal vi bruge vinterpausen til at se på, hvordan vi skaber gode resultater med de folk, vi har her. Jeg har en kæmpe tyrkertro på, at det bliver rigtig godt, men vi er selvfølgelig nødt til at forholde os til nedrykningsstregen også, siger cheftræneren.

Den tidligere Sønderjyske-spiller Bjørn Paulsen mente, at lokalrivalernes sejr var ufortjent, men ser alligevel fremad.

- På en måde var det tyveri i dag, for de scorede på deres eneste chance i anden halvleg.

- Nu får vi en god opstart, hvor Jonas kan komme ind med sine idéer og få det bygget ordentligt op. Jeg har en god tro på, vi bliver bedre, siger han.

/ritzau/

Dagens Gossip