Ærgerlig Peter Ankersen kritiserer Esbjerg-taktik

Det var ikke det sædvanlige, sprudlende og omstillingsstærke Esbjerg-mandskab, der torsdag aften tabte 1-2 til østrigske Red Bull Salzburg. I stedet var det et mere primitivt spillende hold, der for første gang i dette års Europa League gik fra banen som tabere. Det gav anledning til kritik efter kampen fra holdets største profil, Peter Ankersen.

- Vi spiller forkert. Måske bliver vi lidt grebet af det hele, sagde Ankersen efter opgøret til Canal 9.

- Det var svært at spille på den måde, og vi kunne have forsøgt lidt mere, lød det videre fra landsholdsspilleren.

Esbjerg havde det svært mod et hurtigt spillende østrigsk hold, og modsvaret blev høje bolde. En taktik, der ikke fungerede. På den måde blev det let for Red Bull Salzburg at sætte vestjyderne under pres.

- Vi spiller alt for primitivt. Vi har større chancer, hvis vi får bolden ud over kanten. Vi kommer også bedre med, da vi begynder at spille lidt i løbet af 2. halvleg, lød de afsluttende ord fra Peter Ankersen.

Trods nederlaget ligger Esbjerg fortsat lunt i svinget i Europa League-gruppen. Vestjyderne er nummer to blot overgået af Red Bull Salzburg. Det skyldes at gruppens to øvrige mandskaber, svenske Elfsborg og belgiske Standard Liege, delte i deres indbyrdes opgør.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip