Ærgerlig Poulsen: Milan er født til at forsvare

Ajax-danskeren Christian Poulsen er ærgerlig, men fattet, oven på 0-0-kampen mod AC Milan i Champions League, der betyder, at hans hold må nøjes med at spille Europa League til foråret.

Det hollandske mesterhold spillede store dele af kampen i overtal, men formåede ikke at udnytte et stort spillemæssigt overtag.

- Efter udvisningen gik de meget ned og stod. Vi skabte ikke de helt store chancer. De er født til at forsvare på den måde, og de trak tiden, når de kunne, siger Christian Poulsen til TV3+.

Milan fik Riccardo Montolivo udvist midtvejs i første halvleg efter en grov stempling på netop Christian Poulsens ankel.

- Han kunne se på lang afstand, at jeg ville spille bolden og kommer efterfølgende igennem med knopperne forrest. Jeg er ret sikker på, at den var god nok, lyder det fra en velspillende dansker, der headede på stolpen i første halvleg, men blev ofret på det taktiske alter og udskiftet i pausen.

- Træneren havde måske ikke brug for en meget defensiv midtbanespiller, men jeg var ærgerlig over at ryge ud. Jeg følte mig okay, siger Christian Poulsen.

Ajax ender på tredjepladsen i gruppe H med otte point for seks kampe.

/ritzau/

Dagens Gossip