Ærgerlig Riis varsler angreb på Alpe d'Huez

Derfor er ærgrelsen da også stor hos holdejer Bjarne Riis.

- Det er ærgerligt, når vi er så tæt på. Men det er jo et cykelløb, vi kører, siger han til TV2.

Flere ryttere - deriblandt Chris Froome - valgte at skifte til en decideret enkeltstartscykel efter den sidste stigning. Men ikke Alberto Contador.

- Det vil der jo nok blive spekuleret en del i, men det var et valg, vi tog. Man bruger jo også tid på at skifte, lyder kommentaren fra Riis.

Selvom det ikke blev til en etapesejr kan Bjarne Riis glæde sig over, at han efter onsdagens enkeltstart nu har to ryttere i top-tre. Alberto Contador og Roman Kreuziger.

- Det giver gode perspektiver. Der er ingen tvivl om, at de to er rigtig stærkt kørende. Vi så jo i går (tirsdag, red.), at de er aggressive, og det får vi også at se de næste dage, siger Riis og løfter lidt af sløret for, hvad man kan forvente på torsdagens etape, hvor Alpe d'Huez skal passeres hele to gange.

- Forhåbentlig at vi angriber og giver den gas.

Her kan særligt Roman Kreuziger blive en del af den masterplan, der skal sende Chris Froome under voldsomt pres. Med tjekken helt fremme i klassementet bliver Froome nødt til at forholde sig til begge Saxo-Tinkoffs formstærke profiler.

- Vi skal bruge de kort og muligheder, vi har, siger Bjarne Riis.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip