Ærgerlig Viborg-træner: Vi gav Brøndby for meget plads

Viborg måtte se sig slået med 4-0, da Brøndby var gæster lørdag eftermiddag.

På trods af den store forskel på måltavlen, så mener Viborgs træner Johnny Mølby ikke, at der var så stor forskel på de to fodboldhold.

- Jeg så et andet billede af kampen, end resultatet viste. Vi gav dem dog for meget plads i de første 20 minutter, og det straffede de.

- Men i de sidste minutter af første halvleg, og i de første 25 i anden halvleg, der sad vi på tingene, og udligningen lå og lurede, siger Johnny Mølby.

Forskellen på de to hold skal ifølge Mølby findes i skarpheden, som han mener, at Brøndby, og især Teemu Pukki, viste.

- Vi faldt lidt sammen, da Pukki scorede, men vi må også erkende, at han lavede to mål i topklasse. Alligevel havde vi muligheder efterfølgende, og hvis Jonas Kampers drøn på overliggeren var gået ind, så ville kampen have været en anden.

- Da de så scorede til 3-0, faldt vi helt sammen, og det må selvfølgelig ikke ske, siger Mølby.

Den tidligere Brøndby-spiller Jonas Kamper er langt hen ad vejen enig med sin træner.

- Vi kom alt for dårligt ud til opgøret. Vi virkede benovede og var slet ikke klar til at gå ind i nærkampene.

- Vi kom egentlig fint ud til anden halvleg og fik lagt et godt pres. Men i vores bedste periode slog Brøndby til på en omstilling og gjorde det til 2-0.

Især skarpheden gjorde udslaget på resultatet, hvor Viborg havde mange dødbolde, men fik for lidt ud af dem, siger Jonas Kamper og tilføjer:

- Vi havde utroligt mange dødbolde og indlæg, som vi fik for lidt ud af. Samtidig var de utroligt effektive. De havde måske seks gode muligheder, og de scorede på fire af dem. Vi manglede skarphed og kynisme i begge ender.

Viborg får mulighed for at revanchere nederlaget i næste spillerunde, hvor holdet skal en tur til Randers i søndagens tidlige kamp.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip