Ærlig 17-årig får kæmpe belønning for at returnere Chris Hemsworths pung

17-årige Tristin Budzyn-Baker havde to valgmuligheder, da han fandt en fed tegnedreng på fortovet foran en af de mange restauranter i filmbyen Los Angeles.

Teenageren kunne 'jo bare' beholde det pengestærke fund – et valg, der ville få karmakontoen til at gå i minus, men det var også et valg, der ville give den unge fyr helt nye købemuligheder i storbyens butikker.

Han valgte dog den anden mulighed, hvilket var at aflevere pungen tilbage til den rigtige ejermand, og dén beslutning fortryder den unge fyr næppe.

Tegnebogen tilhørte den populære skuespiller Chris Hemsworth, der flere gange har svinget sin hammer på de store lærreder i hovedrollen som Thor.

Den amerikanske superhelte, der delvist er baseret på den nordiske mytologi, blev i 2011 filmatiseret af tegneserieselskabet Marvel Comics, og siden da er der kommet to til film om muskelmanden Thor, der også er et fremtrædende medlem af superhelte-gruppen Avengers.

Læs også: Politiets hyldest tager Facebook med storm: ‘Hun er en engel i mine øjne. Hende og alle hendes kollegaer’

Tilbage til hovedpersonen i denne artikel, 17-årige Tristin Budzyn-Baker, der nu har været gæst i tv-programmet Ellen DeGeneres Show, hvor han fik fornøjelsen af at genfortælle historien om, hvordan han fandt superheltens bugnende pung.

- Jeg kiggede op på min mor og sagde, at vi havde fundet Thors pung, forklarede han foran de rullende kameraer.

Teenageren formåede at finde frem til den retmæssige ejermand, og sådan fik Chris Hemsworth sine guddommelige fingre i den stadig fyldte tegnedreng.

Ifølge The LADbible kvitterede skuespilleren med at give tæt på 70.000 kroner i findeløn, og nu kan den 17-årige fyr prale af, at han har hjulpet en superhelt i nød.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

Dagens Gossip