Ærlig hjemløs scorer halv million

Med udsigten til at få udleveret mindst 104.000 dollar - lidt over 570.000 kroner - burde han have mulighed for at skifte livet på gaden ud med en mere sorgløs tilværelse.

Pengene er samlet ind til Glen James af omkring 4.000 mennesker, som alle er blevet rørt over, at den fattige mand reagerede særdeles ærligt, da han for noget tid siden fandt en rygsæk, der indeholdt 40.000 dollar i kontanter og rejsechecks. Det skriver ABCNews.com.

Glen James lod ærligheden råde og indleverede prompte tasken med de mange penge til politiet, som senere fandt frem til dens retmæssige ejer, en kinesisk studerende.

Den hjemløse mand blev hædret for sin ærlighed af politiet, men modtog ingen dusør.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Men da amerikanske Ethan Whittington hørte om den gode gerning, besluttede han sig for at samle ind til Glen James. Og det initiativ har flere end 4.000 mennesker bakket op om. Derfor er der nu indsamlet mere end 104.000 dollar, fortæller initiativtageren bag indsamlingen.

»Jeg er fuldstændig chokeret. Det er flere penge, end jeg nogensinde har set før. Det har fuldstændig forandret mit liv. Det får en til at tænke. Forestil dig mulighederne, hvis vi fortsætter på den måde som nation. Det er så inspirerende at se, hvordan alle samles om det her,« siger Whittington til ABCNews.com.

Donationerne er strømmet ind fra hele USA samt fra Brasilien, Frankrig og Australien. Samtidig har mange andre kontaktet Ethan Whittington og udtrykt interesse om at hjælpe Glen James med alt fra tandlægebesøg til computere og jobmuligheder.

LÆS OGSÅ: Delte seng med tre meter lang krokodille

De to mænd har endnu ikke mødt hinanden, men de har talt i telefon sammen, da indsamlingen havde nået 15.000 dollar - 82.000 kroner - og dengang var Glen James henrykt, siger Ethan Whittington.

Han vil hjælpe den hjemløse mand med at få rådgivning til at håndtere de mange penge.

Se indslag med Glen James herunder:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip