Ærlig Hjulmand tager ansvar for nederlag

FC Nordsjælland-træner, Kasper Hjulmand, tager selv skylden for 0-4-sækken mod Esbjerg.

Der var langt op til sidste sæsons stabile præstationer for FC Nordsjælland i mandag aftens Superliga-premiere mod Esbjerg. De rødklædte tabte kampen med 4-0 uden at have overbevist med noget der lignede sammenhængende spil. Manden bag holdet, Kasper Hjulmand, tager selv ansvaret for den sløje indsats.

- Jeg synes, vi så et godt spillende Esbjerg-mandskab, der var godt indstillet. Modsat så vi et FC Nordsjælland-mandskab, der ikke var godt indstillet. Og der peger pilen på mig, sagde Kasper Hjulmand efter kampen til TV3 Sport 1.

- Vi dækker ikke vores bagrum til at starte med. Vi fandt ikke spillerne eller funktionen til at finde den linje, der er mellem det vi vil ideelt, og der hvor vi er i øjeblikket.

Nordsjællænderne skal allerede i aktion igen på fredag mod Viborg, mens der venter en stor opgave i næste uge, hvor Zenit St. Petersburg truer i kvalifikationen til Champions League. Trods mandag aftens indsats stoler Kasper Hjulmand dog på, at holdet nok skal finde sit spil.

- Vi må arbejde videre. Vi ved godt, hvad det er vi vil, men lige nu er vi også på et tidspunkt, at vi har en gruppe nye spillere, der skal finde de ting der skal til. Men jeg kan se en gruppe, der gerne vil derhen. Og så kan vi spille noget fantastisk fodbold, siger Kasper Hjulmand til TV3 Sport 1. 

Dagens Gossip