Ærlig mor på Facebook: Min mand fortjener så meget mere

- Mand. Kone. Bofælle? Hvis nogen havde fortalt fortalt mig for år siden, at mit forhold ville ændre sig en dag, ville jeg have grint og sagt aldrig.

Sådan starter den britiske blogger og mor til tre Mel Watts et opslag på det sociale medie Facebook, hvor hun funderer over, hvordan forholdet ændrer sig mellem mand og kvinde, når der kommer børn ind i billedet:

- Hele aftener med dates er fortid.

- Dage, hvor man sover længe, eksisterer ikke.

Læs mere: Torben Chris: Stop jer selv, søde tosser - der er intet pædofilt ved at bade med sin datter

- Overraskelses-weekenderne hjemmefra er væk, vi har ikke længere råd.

- De lange varme bade er nu lunkne, og vi tager os af børnene imens.

- Sent om aftenen ligger vi nu i stilhed med ryggen til hinanden og håber, at den anden vil stå op og tage den grædende baby, skriver Mel Watts.

Hun konkluderer derefter, at hendes forhold har ændret sig med tiden, men dog ikke nødvendigvis til det værre:

- Jeg tror, at dette øjeblik i vores liv er, hvor vi har brug for at være lige nu. Jeg er stadig meget, meget forelsket i min mand. Det er bare en anden slags forhold nu, skriver Mel Watts.

Hun mener nemlig ikke, at romantikken er død, selvom det sommetider kan føles lidt som om:

Læs mere: Far vækkes af underlige lyde fra badeværelset: Får et chok, da han åbner døren

- Den lever stadig i bedste velgående, men den har også tre andre mennesker involveret, det er ikke lige så let længere. Synes jeg, at han fortjener mere? Selvfølgelig gør jeg det. Han fortjener verden, men i dette øjeblik er alt, jeg kan give ham, denne behårede, gnavne kone, skriver Mel Watts.

- Hvis nogen spurgte mig i dag ‘Ændrede jeres forhold sig over tid?’ ville jeg svare ‘Ja’. Intet vil være let for evigt. Intet vil blive ved med at være det samme. Og det er okay. Livet handler om forandringen. Det handler om at finde sammen og blive sammen gennem det gode, det dårlige og børnene, tilføjer hun.

Siden Mel Watts lagde sit hudløst ærlige opslag på Facebook for to dage siden, er det gået viralt med mere end 8.000 likes, næsten 2.000 delinger og 1.500 kommentarer.

Du kan læse hele hendes opslag på engelsk lige her.
 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip