Ærlig mor træt af at forsvare valg: På disse punkter vil folk altid dømme dig

Skrevet af Laura Nygaard

09/07/2015

Mest læste i dag

- En mor får et job. Hvordan kan hun holde ud at være væk fra sin baby hele dagen? - Hun bliver hjemmegående mor, og hun laver sikkert ikke andet end at se TV hele dagen.

På kun godt én minut remser videobloggeren Nostil_Curl alle de fordømmende udtalelser op, som man med sikkerhed vil komme til at høre som mor. Fra graviditet til abort til børnepasning.

Læs også: Alex filmer sin mor i hemmelighed, mens hun solbader - når han lægger det på nettet, bliver det magisk

Iagttagelserne rammer hovedet så meget på sømmet, at over en kvart million brugere har delt og liket videoen i løbet af nogle få dage.

- En kvinde bliver gravid som 25-årig og hun er for ung til at blive mor. - En kvinde bliver gravid, da hun er over 25, og hun er for gammel til at blive mor, fortæller den døve blogger ved hjælp af tegnsprog.

- Lige meget hvad en mor gør, vil samfundet altid dømme hende. Lige meget, hvad du gør, vil folk tale grimt om dig. Så gør, hvad der er bedst for dig selv, siger hun.

Læs også: Se mor og datters show i bilen: Denne video vil gøre dig glad

Den tankevækkende video har fået tusindvis af kommentarer fra mødre, der bakker Nostril_Curl op i, at det er hårdt konstant at skulle forsvare sine valg som mor.

Men der er også nogle af bloggerens fans, der mener, at hun slet ikke når omkring alle udordringerne i sin video.

- Jeg ville ønske, du kunne tilføje noget om, hvordan man som kvinde, der ikke ønsker at være mor får at vide, at der må være noget fuldstændig galt med hende. At hun er et frygteligt menneske. At hun ikke vil bidrage til samfundet. At hun ikke er en rigtig kvinde, fordi hun har vagt ikke at få børn, skriver Dee Elizabeth.

Er du stødt på lignende dømmende kommentarer?

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

the ugly judgement of society (w subtitles... share awayyy)

Posted by Nostril_Curl on Saturday, July 4, 2015

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler: