Ærlig skuespiller afslører: Jeg var impotent

Skrevet af admin

06/06/2015

Dagens topnyheder

Chris Pratt har flere gange gennemgået gigantiske fysiske tranformationer for at i ordets bogstaveligste forstand fylde en filmrolle ud.

Den 35-årige skuespiller har både tabt sig dramatisk, vejet 135 kilo og toptrimmet sin krop med flere kilo rå muskelmasse, og hele den drænende yoyo-vægt startede i forbindelse med Pratts rolle i tv-serien "Parks and Recreation".

- Jeg sagde til producenterne, at jeg gerne ville gøre rollen fysisk federe, og de elskede det, så jeg spiste tre-fire cheeseburgere ved hver eneste læseprøve, fortæller serie-stjernen til magasinet Men"s Health.

Men da Pratt skulle forberede sig til en rolle i det Oscar-nominerede baseball-drama "Moneyball", skulle kampvægten pludselig gevaldigt ned.

- Jeg løb otte kilometer om dagen, spiste kun salat og drak protein-shakes, fortæller skuespilleren, der gik yderligere ned i fedtprocent og op i muskelmasse under rollen som amerikansk elitesoldat i "Zero Dark Thirty".

Da indspilningerne til krigsdramaet var færdige, vendte Pratt tilbage til sin rolle i "Parks and Recreation", hvor han igen tog adskillige kilo fedt på.

- Jeg blev så tyk og ulykkelig og slappede kun af, når jeg spiste, erkender Pratt, der fik lukket mere og mere af for blodtilstrømningen, jo mere han proppede indenbords.

- Jeg blev impotent, træt og deprimeret, og jeg fik store helbredsmæssige problemer, der påvirkede mig alvorligt, siger skuespilleren, der derfor aldrig nogensinde vil være overvægtig igen.

- Jeg besluttede mig for aldrig at blive fed igen, og så jeg kom i form. Det andet er dårligt for ens hjerte, hud, system og sjæl, understreger skuespilleren, der er gift og har barn med skuespillerinden Anna Faris.

Chris Pratt kan ses i den fjerde "Jurassic Park"-film, "Jurassic World", der får dansk premiere 11. juni.

/ritzau/FOKUS