Ærlig skuespiller afslører: Jeg var impotent

Chris Pratt har flere gange gennemgået gigantiske fysiske tranformationer for at i ordets bogstaveligste forstand fylde en filmrolle ud.

Den 35-årige skuespiller har både tabt sig dramatisk, vejet 135 kilo og toptrimmet sin krop med flere kilo rå muskelmasse, og hele den drænende yoyo-vægt startede i forbindelse med Pratts rolle i tv-serien "Parks and Recreation".

- Jeg sagde til producenterne, at jeg gerne ville gøre rollen fysisk federe, og de elskede det, så jeg spiste tre-fire cheeseburgere ved hver eneste læseprøve, fortæller serie-stjernen til magasinet Men"s Health.

Men da Pratt skulle forberede sig til en rolle i det Oscar-nominerede baseball-drama "Moneyball", skulle kampvægten pludselig gevaldigt ned.

- Jeg løb otte kilometer om dagen, spiste kun salat og drak protein-shakes, fortæller skuespilleren, der gik yderligere ned i fedtprocent og op i muskelmasse under rollen som amerikansk elitesoldat i "Zero Dark Thirty".

Da indspilningerne til krigsdramaet var færdige, vendte Pratt tilbage til sin rolle i "Parks and Recreation", hvor han igen tog adskillige kilo fedt på.

- Jeg blev så tyk og ulykkelig og slappede kun af, når jeg spiste, erkender Pratt, der fik lukket mere og mere af for blodtilstrømningen, jo mere han proppede indenbords.

- Jeg blev impotent, træt og deprimeret, og jeg fik store helbredsmæssige problemer, der påvirkede mig alvorligt, siger skuespilleren, der derfor aldrig nogensinde vil være overvægtig igen.

- Jeg besluttede mig for aldrig at blive fed igen, og så jeg kom i form. Det andet er dårligt for ens hjerte, hud, system og sjæl, understreger skuespilleren, der er gift og har barn med skuespillerinden Anna Faris.

Chris Pratt kan ses i den fjerde "Jurassic Park"-film, "Jurassic World", der får dansk premiere 11. juni.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip