Afdød far og bror krammede hendes ufødte datter på uhyggeligt foto

For 20 år siden døde hendes far af kræft. Nu er han dukket op igen - i datterens scanningsfoto. Og det er hendes dødfødte bror i øvrigt også.

Da Dawn Rundie mistede sin far i 1996 efter et hårdt kræftforløb, troede hun aldrig, hun skulle se ham igen.

Derfor blev hun chokeret, da faderen Philip pludselig stirrede på hende fra et scanningsbillede af hendes ufødte datter Savannah.

Dawn Rundies bror døde ved fødslen, men nu sad de to afdøde familiemedlemmer pludselig på hver side af datteren, som om de passede på hende.

Læs også: Spøgelsesbaby ødelagde bryllupsfoto

- Det var først, da jeg fik scanningsbilledet med hjem og satte mig ned og kiggede på det, at jeg tænkte ‘ du godeste Gud’, siger Dawn Rundie til The Mirror, og lagde derfor fotoet på Facebook.

I midten ses Savannah. I hendes nakke sidder broderen, mens faderen er det store ansigt i højre side. Se et foto af faderen under artiklen.

Snart efter fik hun en besked fra en veninde, der spurgte, om Dawn også kunne se, at hendes far gemte sig i billedet.

- Og jeg sagde ‘Det kan jeg’. Det gjorde mig rolig, siger Dawn Rundie.

Læs også: Spøgelse af lille pige fotograferet på hjemsøgt palæ

Hun mener, at det store ansigt til højre for datteren er hendes far, mens hendes dødfødte bror gemmer sig i det lille ansigt til venstre for Savannah.

I dag er datteren fire år, og Dawn Rundie mener, at hun ligner sin afdøde morfar skræmmende meget. Hun føler derfor, at han hele tiden har været en stor del af familiens liv.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip