Afdød skuespillers familie i sorg

Efter fundet af den afdøde skuespiller Philips Seymour Hoffmans lig søndag morgen har en lang række filmstjerner og tidligere kollegaer stået i kø for at viderebringe deres dybeste medfølelse til Hoffmans efterladte familie.

Nu taler familien for første gang siden offentliggørelsen åbent om tabet. Det sker i en pressemeddelelse, som blandt andre Female First har modtaget.

- Vi er ødelagte efter tabet af vores elskede Phil og sætter pris på den overvældende kærlighed og støtte, vi har modtaget fra alle. Dette er et tragisk og pludseligt tab, og vi vil gerne bede om, at I respekterer vores privatliv i denne sorgens tid. Hav venligst Phil i jeres tanker og bønner, skriver familien.

En anonym betjent tæt på efterforskningen har udtalt, at Hoffman blev fundet med en nål i armen. Desuden skulle der efter sigende have været poser til opbevaring af heroin på toilettet i Hoffmans lejlighed, hvor hans lig blev fundet af en personlig assistent søndag formiddag. Intet af det er dog bekræftet af myndighederne i New York, men Hoffman lod sig indskrive i et ti-dages afvænningsprogram i maj 2013 efter 23 års ædruelighed.

Philip Seymour Hoffman blev 46 år gammel. Han efterlader sig partneren Mimi O'Donnell og parrets tre børn.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip