Afgørelse klar om anonymt skattesags-brev

Bisidderne i Skattesagskommissionen får mandag at vide, om deres klienter må se det anonyme brev, der ifølge kommissionen i "afgørende grad" kan ændre sagen.

Kommissionens formand Lars E. Andersen oplyser i en pressemeddelelse, at man mandag vil offentliggøre, om kommissionen har besluttet, om der skal yderligere efterforskning til og om bisidderne må vise brevet til deres klienter.

Københavns Politi oplyste fredag, at det ikke er umiddelbart muligt at fastslå identiteten på den person, der har skrevet det anonyme brev.

Og at det måtte være op til kommissionen at afgøre, om der skal foretages yderligere afhøringer eller andre efterforskningsskridt.

På baggrund heraf har kommissionen drøftet, om man skulle anmode Københavns Politi om at bistå med yderligere efterforskning.

Derudover har kommissionen drøftet, om de meddelte pålæg - om at bisidderne for tiden ikke må gøre vidnerne bekendt med indholdet af brevet - skal opretholdes eller ophæves.

Kommissionen vil endvidere i den kommende uge tage initiativ til, at der berammes nogle yderligere afhøringsdage i perioden fra den 28. oktober til den 18. december 2013.

/ritzau/

 

Dagens Gossip