Afklaring om badmintonfinale lader vente på sig

Der bliver arbejdet på højtryk i Badminton Danmark for at finde en løsning på at få spillet årets guldfinale i badminton mellem Skovshoved og Team Skælskør-Slagelse, men parterne er endnu ikke nået til en afklaring.

Det meddeler direktør i Badminton Danmark, Bo Jensen, som tirsdag eftermiddag sad i møde og ikke kunne komme med andre detaljer end tidshorisonten for en mulig løsning.

- Jeg har ikke noget nyt at sige i forhold til i sidste uge. Men vi forventer at have en endelig afklaring senest torsdag. Måske allerede onsdag, siger Bo Jensen.

I fredags lød meldingen, at man håbede på en løsning i starten af denne uge, men den tidshorisont var for optimistisk.

Sagen handler om, at Team Skælskør-Slagelse protesterede mod, at Skovshoved ville benytte Christinna Pedersen i finalen.

Ifølge Badminton Danmarks reglement måtte landsholdsspilleren ikke stille op i DM-finalen, fordi hun i denne sæson har deltaget i mere end én klubturnering uden for Europa - i Malaysia og Indien.

Skovshoved insisterede på at bruge Christinna Pedersen, da klubben mente, at Badminton Danmark havde givet hende dispensation til at deltage i to klubturneringer uden for Europa.

Tvisten affødte et krisemøde mellem forbundet og de to klubber, men man fandt ikke frem til en løsning, og derfor aflyste Badminton Danmark guldkampen, der skulle have været afviklet 24. marts.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip