Aflivningstruet pitbull redder lille drengs liv

Mindre end en uge efter, at en mor fra Minneapolis, USA, afhentede en aflivningstruet hund fra internatet, valgte hunden at gøre gengæld, da den reddede hendes fire-årige søn Peyton Anderson fra døden.

Det beretter Fox 9 News.

Christi Smith hentede hunden TatertTot på Minneapolis Animal Care and Control få timer før, den skulle have været aflivet. Planen var egentlig, at hun ville passe hunden, indtil hun havde fundet et permanent hjem til den. Nu betragtes den i stedet som familie.

SE OGSÅ: Pitbull misbrugt til hundeslagsmål - Nu kysser den små børn

Moderen fortæller om en nat, hvor TatertTot pludselig alarmerede hele huset, fordi den fire-årige dreng ikke havde det godt. Hunden slikkede og hoppede på drengen, som ikke vågnede.

På det tidspunkt havde den 10 måneder gamle pitbull kun været i huset et par dage.

- Den blev ved med at gø og klynke og løbe mellem os, fortæller Christi Smith, der besluttede sig for at se til drengen.

- Han trak knapt vejret.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Sønnen blev bragt på skadestuen, og efter en stribe undersøgelser konkluderede lægerne, at hans blodsukker var faretruende lavt.

- Hvis hans blodsukker var lavt, kan han have produceret ketoner, fortæller dyrlæge, Isis Sanchez, fra Blue Pearl Veterinary Clinic.

Hun mener, at hunden muligvis har kunnet lugte, at der var noget galt. Isis Sanchez fortæller også, at hunde kan have en slags 'sjette sans'. Der er, ifølge hende, eksempler på hunde, der kan advare om epileptiske anfald.

Peyton Anderson blev testet negativ for diabetes, og lægerne er fortsat usikre på, hvad der forårsagede det lave blodsukker. Men Christi Smith er sikker på, at TatertTot har æren for, at drengen lever.

- Jeg kunne have været en af ​​de mødre, der sidder og fortæller folk, hvordan jeg mistede min søn, siger hun.

SE INDSLAGET HER:
 

KMSP-TV

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip