Aflyser show: Linda P. ramt af stress

Den danske komiker Linda P. er gået ned med stress og har derfor besluttet at aflyse sit store one-woman-show "Linda P's Hovedpine?", som skulle have haft premiere den 3. oktober. Showet er i stedet udsat til foråret 2014.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Det er ikke med min gode vilje, at jeg udsætter dén tur, som jeg har glædet mig SÅ meget til. Jeg er dog, efter længere tids ekstremt arbejdspres som kulminerede i et stressanfald på årets Smukfest, blevet tvunget til at stoppe op, og efter lægens råd bruge den næste tid på at blive 100 procent fit for fight igen, skriver komikeren på sin Facebook-side.

De nye datoer for showet er endnu ikke fastlagt, men sikkert er det, at billetter købt til showet i efteråret kan bruges til foråret eller refunderes.

Komikeren, som altså er sygemeldt i øjeblikket, har også sine fans i tankerne, når hun har valgt at udsætte "Linda P's Hovedpine?".

- Dette sker også af hensyn til mine fans, som fortjener, at jeg er i topform og klar til at give alt hvad jeg har. Det har ikke været nogen nem beslutning, men i den givne situation er det den eneste ansvarlige og rigtige beslutning, skriver Linda P på Facebook. 

LÆS OGSÅ: Hemmeligt bryllup: Dennis Ritter fik sin Morten

Dagens Gossip