Afpresningsanklager: Depps ekskone i krise

Bruddet mellem Johnny Depp og Amber Heard synes at eskalere i det uendelige.

I slutningen af maj begærede den 30-årige skuespillerinde skilsmisse fra den 52-årige Hollywood-stjerne efter blot 15 måneders ægteskab og hævdede samtidig, at Depp har udsat hende for flere fysiske voldsovergreb gennem deres fire år lange forhold.

Derfor fik Depp et midlertidigt tilhold mod at nærme sig skuespillerinden, indtil sagen viderebehandles 17. juni. Heard er med egne ord "ekstremt bange for Johnny", da "hans forhold til virkeligheden afhænger af hans indtagelse af alkohol og stoffer".

Depps datter var hurtigt ude at forsvare sin far, og det samme gjorde skuespillerens ven komikeren Doug Stanhope for nylig i en artikel. Stanhope mener, at Heard har sat det hele op "for at afpresse og manipulere" sin nu fraseparerede mand.

Artiklen har gjort Heard så rasende, at hun nu sagsøger Stanhope for æreskrænkelser, skriver Reuters, som har fået fat i retsdokumenterne.

Stanhope skrev, at Depp havde fortalt ham, at Heard ville forlade skuespilleren og samtidig "truede med at lyve om ham i offentligheden på alle tænkelige måder, hvis han ikke gik med til skilsmissen på hendes betingelser".

Heards advokat kalder Stanhopes påstande for "forkerte og krænkende" og indgav fredag injuriesagen ved retten i Cochise County i Arizona.

Såfremt Heard vinder sagen, vil hun donere erstatningen til et kvindekrisecenter i delstaten, lyder det videre fra skuespillerindens lejr.

Depps advokat har tidligere udtalt, at Heard "forsøger at sikre sig økonomisk med anklagerne om misbrug", mens hans repræsentant tidligere har udtalt, at Depp ikke vil "svare på nogen af de slibrige falske historier, sladder, forkerte oplysninger og løgne om sit privatliv".

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip