Afslører hiv-diagnose: Sådan så min familie og venner ud - se billederne

Den amerikanske fotograf, Adrain Chesser, valgte en ganske speciel fremgangsmåde, da han skulle dele sin helbredssituation med sin familie og venner. Han valgte at indfange alle reaktionerne på sit kamera. Det skriver Huffingtonpost.com.

Ideen kom til Adrain, som er en kunstfotograf fra Florida, i et øjebliks åbenbaring, mens han var meget bekymret for at skulle fortælle sine kære om sin nylig opdagede hiv-diagnose.

LÆS MERE: Ældre kvinde, der hver dag vinker til elever, får en stor overraskelse

- Når jeg tænkte på at fortælle mine venner og familie, fik jeg en rigtig ekstrem følelsesmæssig reaktion, som ville være ligesom en meget "visceral" (kommer fra stærke følelser og ikke fra logik eller fornuft) reaktion. Det var i virkeligheden baseret på en frygt for at blive forladt fra min barndom, siger Adrain til huffingtonpost.com.      
    
Til sidst besluttede han at skabe et ritual omkring det at skulle fortælle om sin sygdom, i håbet om, at han kunne forvandle frygten for at blive forladt fra barndommen til noget andet som voksen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Det var et forsøg på at helbrede mig selv, forklarer Adrain, som lavede en rørende billedserie med navnet "Jeg har noget, jeg skal fortælle dig", som viser hans kæres reaktioner i det øjeblik, han fortæller dem om sin sygdom. 

Efter han lavede den afslørende billedserie, har han følt sig sundere end nogensinde, ifølge huffingtonpost.com. 

Se et udvalg af billederne her:

Dagens Gossip