Afsporet fly blokerer stadig flytrafikken

Siden i morges, hvor et russisk fragtfly blev afsporet, har Billund Lufthavn været ramt af aflysninger, forsinkelser og omdirigeringer. Men nu regner Billund Lufthavn med at flyet er væk inden kl. 16. Det fortæller driftschef i Billund Lufthavn til Dagens.dk.

- Flyet er stadig ikke kommet fri, vi har ikke selv det udstyr, som der skal til, for at få det tunge fly op af græsrabatten. Så vi skal finde det rigtige udstyr, fortalte driftschef i Billund Lufthavn, Rene Høgh, for kort tid siden til Dagens.dk.

Hvis alt går efter planen, skal det russiske fragtfly, som er af typen Antonov 124, være væk fra startbanen i Billund Lufthavn senest kl 16, oplyser Rene Høgh.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Lufthavnens personale har fjernet en del af lasten på det enorme fly, som har en maksimal løftekapacitet på 150 tons, i håbet om, at flyets forhjul nemmere kan trækkes op af græsrabatten.

Driftschefen opfordrer stadig til, at passagerer holder sig opdateret på Billund Lufthavns hjemmeside og på det enkelte flyselskabs hjemmeside - det er nemlig i de fleste tilfælde op til det enkelte flyselskab at vurdere, om de kan komme forbi det russiske fragtfly.

Nogle fly er helt aflyst, mens andre blot er forsinkede eller omdirigerede til andre lufthavne.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip