AG København genopstår, lover 'Kasi' Jesper Nielsen

Der lød ellers et kæmpebrag i både dansk og international håndbold, da AG København for lidt over et år siden gik ned umiddelbart efter, klubben som første danske hold nogensinde havde deltaget med succes i det prestigefulde Champions League Final4-stævne og efterfølgende havde genvundet det danske mesterskab.

Med stjerner som Mikkel Hansen, Olafur Stefansson, Kasper Hvidt, Joachim Boldsen og Lars Jørgensen havde Danmark fået et herrehåndboldhold i verdensklasse, der kunne bide skeer med hold som Barcelona og THW Kiel. Men pludselig sagde det BANG, og alt var væk.

Siden er medarbejdere, spillere og trænere spredt for alle vinde, men nu træder den kontroversielle AGK-klubejer frem og meddeler, at AG København genopstår. Det sker på det sociale medie Facebook, hvor Jesper 'Kasi' Nielsen skriver til klubbens fans under overskriften 'Kære alle AGK fans´.

- Ydermere lover jeg jer, når dette vanvid er stoppet mod Familien Nielsen, vender vi tilbage med AGK stærkere end nogensinde før, vi har det hele liggende parat, og vi får igen et af verdens bedste håndboldhold, Europas største sportsshow og Danmarks stærkeste erhvervsnetværk, skriver Jesper 'Kasi' Nielsen.

Det 'vanvid', Kasi-Jesper hentyder til, er den sag, SKAT stadig har kørende mod Jesper Nielsen og hans familie på trods af, at SKAT for nylig har sendt en undskyldning til Nielsen-familien som følge af den behandling, myndigheden har givet dem i samme skattesag. SKAT fortsætter trods det sagen imod Jesper Nielsen og familien, som imidlertid føler sig overbevist om, at de har retten på deres side.

Og når retfærdigheden ifølge familien Nielsen sker fyldest, vender tophåndbolden imidlertid tilbage. For som Jesper Nielsen skriver på Facebook:

- Vi kan ikke straffe hele Danmark for et SKAT ude af kontrol.

Dagens Gossip