Agent: Lewandowski tager til Bayern

Først snuppede Bayern München stjernefrøet Mario Götze fra ærkerivalerne fra Dortmund, og nu ligner det efterhånden, at Jürgen Klopp må se sin stjerneangriber følge samme vej til Allianz Arena.

I følge Sky Sports afslørede Lewandowskis egen agent skiftet, da han af polske TVN24 blev spurgt, om den 24-årige bomber skifter til de nykårede Champions League-mestre.

- Ja. Robert slutter sig til Bayern denne sommer. Der er ingen grund til at lade som om, at han ikke flytter til Bayern. Robert vil gerne væk, og det er, hvad der kommer til at ske. Det er et spørgsmål om tid. Det kan være en afsluttet handel inden for en uge eller i løbet af to eller tre uger. Vi afventer signal fra klubben, men vi arbejder på denne handel.

Den stærke Dortmund-topscorer udtalte sig ikke om sine fremtidsplaner efter 2-1-nederlaget lørdag aften på Wembley, men den afgående Bayen München-træner, Jupp Heynckes, antydede dog, at den polske landsholdsspiller ville slutte sig til de suveræne tyske mestre, hvilket spillerens agent altså også slår fast er planen.

- Robert trænger til en ny udfordring. Han har brug for nye folk omkring sig, en ny træner og ny motivation. For os står det klart, men vi har ikke skrevet under på noget endnu.

Lewandowski scorede 24 mål i 31 Bundesliga-kampe - kun overgået med et enkelt mål af Bayer Leverkusens Stefan Kiessling. I Champions League blev til 10 kasser på vej til finalen, ikke mindst grundet fire mål i 4-1-sejren over Real Madrid i turneringens semifinale.

Dagens Gossip