Agent: Pilou og Scarlett skal filme sammen

Pilou Asbæk har alvor fået hul igennem til udlandet, og nu har han scoret den mandlige hovedrolle i den længe ventede film "Ghost in the Shell", der er en filmatisering af en japansk mangaserie fra 1989.

Det bekræfter den danske stjernes agent, Ulrich Møller Jørgensen, overfor Ritzau Fokus.

- Det er rigtig nok, at han har fået rollen, men jeg kan ikke sige mere, fortæller agenten.

Den oprindelige tegneserie er siden 1989 blevet filmatiseret i talrige animerede tv-serier, og så er den udkommet som  computerspil i Japan, hvor universet har nydt stor popularitet.

Serien handler ifølge magasinet Variety om en cyborg-betjent i fremtidens Japan, der bekæmper cyber-kriminalitet, og Pilou Asbæk har fået rollen som Batou, der er den næstkommanderende i specialstyrkerne, mens Scarlett Johansson spiller en kvindelig cyborg. De to har allerede spillet over for hinanden i Luc Bessons actionfilm "Lucy" fra 2014.

Det er Steven Spielbergs Dreamworks Studios, der står bag projektet, og Rubert Sanders, som også var manden bag kameraet på actionbraget "Snow White and the Huntsman", skal instruere den.

33-årige Pilou Asbæk kan generelt ikke klage over manglende bud fra udlandet for tiden. Han skal nemlig også spille med i den kommende storfilm "Ben-Hur", og så har han fået en rolle i tidens måske mest omtalte tv-serie "Game of Thrones".

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip