AGF forlænger med Jørgensen

37-årige Martin Jørgensen har sat sin signatur på en ny kontrakt med AGF, som udløber med udgangen af 2013. Veteranen selv ville gerne have gjort kontrakten længere, men den århusianske klub ønskede altså kun at give ham et halvt år.

- Jeg har stadigvæk stor lyst til at spille fodbold på topplan og føler også, at jeg kan bidrage med en masse. Vi nåede derfor også ret hurtigt til enighed, da klubben tilbød mig en forlængelse. Det er ingen hemmelighed, at jeg gerne ville have haft en kontrakt på 12 måneder, men modsat forstår jeg også godt AGF med tanke på, at jeg sad udenfor i en stor del af forårssæsonen. Går det, som vi alle håber på, kan vi jo forlænge aftalen med et halvt år, siger Martin Jørgensen.

Sportschef Brian Steen Nielsen glæder også over, at det er lykkedes at opnå enighed med den tidligere danske landsholdsprofil.

- Jeg er rigtig glad for, at vi er blevet enige med Martin om en ny aftale. Han viste i slutningen af forårssæsonen, at han stadigvæk kan gøre en stor forskel. Kan han fastholde det niveau - hvilket vi alle forventer - vil han også blive kampafgørende for os i den nye sæson. Han ser rigtig fit ud i øjeblikket, og han har stadigvæk meget at byde ind med som fodboldspiller og som rollemodel for vores unge spillere, siger sportschef Brian Steen Nielsen til klubbens hjemmeside

Martin Jørgensen, der har været i AGF i to perioder, har i alt spillet 185 kampe for klubben og scoret 28 mål.

Dagens Gossip