AGF forlænger med veteranen Martin Jørgensen

Martin Jørgensen fortsætter fodboldkarrieren i AGF.

Den 37-årige veteran har fået forlænget sin kontrakt, så den løber frem til udgangen af året.

- Jeg har stadigvæk stor lyst til at spille fodbold på topplan og føler også, at jeg kan bidrage med en masse. Vi nåede derfor også ret hurtigt til enighed, da klubben tilbød mig en forlængelse, siger Martin Jørgensen til AGF's hjemmeside.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg gerne ville have haft en kontrakt på 12 måneder, men modsat forstår jeg også godt AGF med tanke på, at jeg sad udenfor i en stor del af forårssæsonen. Går det, som vi alle håber på, kan vi jo forlænge aftalen med et halvt år.

Den tidligere landsholdsspiller, som nåede 102 A-landskampe, vendte i begyndelsen af 2010 tilbage til AGF, som han forlod i sommeren 1997.

Dengang skete det til fordel for italienske Udinese, og i sommeren 2004 gik turen videre til en anden italiensk klub, Fiorentina.

Martin Jørgensen tog turen med ned i 1. division, da AGF i 2010 rykkede ud af Superligaen.

Han har spillet 185 kampe og scoret 28 mål for klubben, der blev nummer syv i den bedste række i sidste sæson.

Sportschef Brian Steen Nielsen glæder sig over at kunne fortsætte samarbejdet.

- Jeg er rigtig glad for, at vi er blevet enige med Martin om en ny aftale. Han viste i slutningen af forårssæsonen, at han stadigvæk kan gøre en stor forskel. Kan han fastholde det niveau, hvilket vi alle forventer, vil han også blive kampafgørende for os i den nye sæson.

- Han ser rigtig fit ud i øjeblikket, og han har stadigvæk meget at byde ind med som fodboldspiller og som rollemodel for vores unge spillere, siger Brian Steen Nielsen.

/ritzau/

Dagens Gossip