AGF-formand: Behov for nye kræfter på cheftrænerposten

AGF valgte lørdag at stoppe samarbejdet med AGF-træner Morten Wieghorst, og inden længe er der en afløser på plads, oplyser superligaklubben.

Lars Fournais, som er bestyrelsesformand i Aarhus Elite A/S, selskabet bag fodboldklubben AGF, mener, at der er behov for fornyelse på trænerposten. Det meddeler han i en fondsbørsmeddelelse.

- Vi må desværre konstatere, at vores resultater i Alka Superligaen de seneste måneder ikke har levet op til forventningerne, og vi er i bestyrelsen og ledelsen enige om, at der er behov for nye kræfter på cheftrænerposten, hvis vi skal indfri vores sportslige målsætninger på både kort og lang sigt.

- På vegne af Aarhus Elite A/S og AGF vil jeg gerne takke Morten Wieghorst for den professionelle indsats, han har ydet i klubben, siger Lars Fournais.

AGF forventer inden længe at kunne præsentere en ny cheftræner for AGF. De økonomiske konsekvenser af skiftet på cheftrænerposten ændrer ikke på selskabets forventninger til årets resultat, oplyses det.

Lars Fournais vil sammen med klubbens direktør, Jacob Nielsen, og sportschef, Jens Andersson, stå til rådighed for pressen for at svare på spørgsmål lørdag eftermiddag fra klokken 15 til 16 i Ceres Arena i Aarhus.

/ritzau/

Dagens Gossip