AGF fyrer Peter Sørensen efter pokaltæv

Peter Sørensen er færdig i AGF.

Den aarhusianske superligaklub oplyser onsdag aften, at samarbejdet med cheftræneren er bragt til ophør.

Udmeldingen kommer få timer efter, at AGF blev slået i pokalturneringen af AaB. De aarhusianske værter blev udspillet og tabte med 1-4 til nordjyderne, som dermed bookede en plads i pokalsemifinalerne.

AGF-direktør Jan Christensen oplyser i en pressemeddelelse, at man ikke er tilfreds med holdets præstationer i Superligaen.

- Det er med stor beklagelse, at vi har set os nødsaget til at ophæve samarbejdet med Peter Sørensen.

- Vores resultater har over en længere periode været utilfredsstillende, og det er vores vurdering, at selskab og klub er bedst tjent med at skifte cheftræner, siger Jan Christensen.

Direktøren roser Peter Sørensens første år i AGF, hvor han først rykkede holdet op i Superligaen. I 2011/12-sæsonen sikrede han AGF'erne en femteplads, hvilket var den bedste placering i 15 år.

- Desværre er udviklingen det seneste år stagneret, og resultaterne har været utilfredsstillende. Derfor har vi efter grundige overvejelser valgt at ophæve samarbejdet, siger Jan Christensen.

- Jeg vil gerne på AGF’s vegne takke Peter for hans store indsats og engagement. Han har været med til at skabe et stærkt fundament at bygge videre på. Vi ønsker Peter al mulig held og lykke med hans videre karriere, lyder det fra AGF-direktøren.

AGF spillede i sidste weekend 1-1 på hjemmebane mod de danske mestre fra FC København i forårspremieren. Aarhusianerne er placeret to point over nedrykningsstregen.

/Ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip