AGF-helt efter 3-0: Helt perfekt kamp

Kim Aabech blev den store helt for AGF, idet han scorede to mål mod FC Nordsjælland søndag, da AGF vandt 3-0.

Målene og sejren var en forløsning for AGF’eren, som ikke havde scoret siden august.

- Det var helt perfekt. Vi holdt målet rent, scorede tre mål og gav fansene en kæmpe oplevelse. Det var dejligt at få vist, hvordan vi også kan spille fodbold.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg fik scoret to mål. Det var dejligt at få hul på bylden igen, men der skal lyde en stor cadeau til hele holdet, som leverede en stærk præstation. Det var en stor kamp af hele holdet, siger Kim Aabech.

Også holdets cheftræner Morten Wieghorst var meget tilfreds med AGF’s sejr, som var den første på grønsværen siden tredje spillerunde, hvor man slog Randers.

- Jeg vil hylde holdpræstationen. Vi arbejdede hårdt for hinanden, og spillerne leverede en disciplineret præstation. Vi kunne mærke på spillerne, at de var meget opsatte på at få den her sejr, som vi har længtes efter længe.

- Det var enormt vigtigt, at vi kom foran med to. Det er meget lang tid siden, at vi har prøvet det, og det giver altså en tryghed på hele holdet, siger Wieghorst.

AGF tabte for tre uger siden til netop FC Nordsjælland, og derfor var AGF-træneren særdeles tilfreds med, at hans hold havde lært af den kamp.

- Det er meget vigtigt, at man kan lære af sine erfaringer. Vi var langt fra tilfredse med kampen sidst mod FC Nordsjælland, hvor vi spillede langt under standard.

- Derfor er det meget tilfredsstillende, at spillerne har taget tingene til sig og forbedret nogle af de ting, som vi havde talt om.

- Det er vigtigt for de her spillere, at de bevarer troen på, at vi er på vej i den rigtige retning. Jeg håber, at drengene vil nyde sejren et par dage, og så glæder vi os til fredag, siger Wieghorst.

Fredag møder Wieghorsts tropper Hobro på udebane.

/ritzau/

Dagens Gossip