AGF henter Horsens-back

22-årige Alexander Juel Andersen er ny mand i AGF.

Den nu tidligere Horsens-spiller kommer til de hvidblusede i Aarhus på en fireårig-aftale efter 67 kampe og syv mål for Horsens. Sportsdirektør i AGF, Brian Steen Nielsen, er naturligvis tilfreds med det nye indkøb.

- Vi er rigtig glade for, at vi er lykkedes med at tiltrække en af landets bedste højre backs. Alexander har lige nøjagtig den profil, vi har været på udkig efter. Han er en ambitiøs, ung og allerede etableret Superliga-spiller med et stort potentiale. Både defensivt og offensivt byder han ind med meget som højre back, og han kan også dække andre positioner - blandt andet i midterforsvaret, siger Brian Steen Nielsen til AGFs hjemmeside.

Alexander Juel Andersen har tidligere spillet i Viborg og Randers. Han har allerede bopæl i Aarhus og glæder sig til at tørne ud på NRGi Park.

- Det føles rigtig godt, og jeg er glad for, at det er faldet på plads, og at jeg fortsat får mulighed for at spille i Superligaen. Jeg ser det som et spændende skridt i min udvikling - og helt klart også et stort skridt op ad. AGF er en stor klub med fantastiske fans, og jeg glæder mig meget til at spille for dem, siger Alexander Juel Andersen

Højrebacken kan få debut, når AGF åbner den nye Superligasæson fredag d. 19. juli.

Dagens Gossip