AGF henter kroatisk back i Hajduk Split

Sommerens sjette spillertilgang i AGF er nu en realitet. 21-årige Dino Mikanovic skifter fra Hajduk Split til AGF på en aftale, der løber frem til sommeren 2019.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at tilknytte Dino Mikanovic til AGF. Trods sin unge alder har han både for Hajduk Split og de kroatiske ungdomslandshold vist, at han er en kvalitetsspiller.

- Det er kun, fordi Hajduk Split oplever en økonomisk hård tid, at denne transfer har været mulig, og jeg er sikker på, at han bliver en gevinst for os som højre back, siger sportschef Jens Andersson.

Dino Mikanovic debuterede for Hajduk Split i 2013 og står noteret for 36 kampe og en enkelt scoring. Nu hedder hans fremtid AGF, og han ser frem til de nye udfordringer.

- Jeg glæder mig til at spille for AGF. Jens Andersson, min tidligere og nu nye sportschef, har fortalt gode ting om klubben, byen, fansene og AGF's måde at spille på.

- Det er et hold, der gerne vil have bolden og tænker offensivt, hvilket passer godt til min spillestil. Jeg håber, at vi sammen kommer til at opleve sportslig fremgang, siger Dino Mikanovic.

Ud over kampene for Hajduk Split har han erfaring fra kroatiske ungdomslandshold - senest U21-landsholdet.

Dino Mikanovic kommer til Aarhus i weekenden og vil overvære AGF's sæsonpremiere hjemme mod Brøndby på søndag. Hans første træning på Fredensvang bliver på mandag.

/ritzau/

Dagens Gossip