AGF henter ung dansker i Norge på lejeaftale

AGF benyttede transfervinduets sidste dag til at forstærke offensiven yderligere.

Mandag aften offentliggjorde aarhusianerne, at klubben henter den danske offensivspiller Emil Nielsen i norske Rosenborg.

Emil Nielsen er i første omgang hentet til AGF på en etårig lejeaftale, hvor AGF dog har en købsoption, der kan udnyttes, hvis klubben om et år ønsker at gøre aftalen permanent.

- Med tilgangen af Emil får vi endnu et stærkt kort til vores offensiv. Emil kan dække alle pladser i forreste linje og har gennem flere sæsoner vist, at han kender vejen til målet og også kan lægge op til scoringer.

- Hans kompetencer passer godt til vores hold, og han byder ind med nogle færdigheder, der vil skærpe konkurrencen om de forreste pladser, siger AGF's sportschef Jens Andersson.

Emil Nielsen blev i januar 2015 hentet til Rosenborg fra FC Roskilde, efter at han gennem flere sæsoner havde scoret mål på samlebånd, og han havde en stor andel i klubbens oprykning til den næstbedste række.

- Jeg er sindssygt glad for at have skrevet under på en lejeaftale med AGF. De gange, jeg har spillet i Aarhus, har jeg været meget imponeret over fansene, hjemmebanen og hele stemningen.

- Morten Wieghorst er samtidig en dygtig træner, som jeg kan udvikle mig godt under, så jeg er ovenud glad for at få denne mulighed, siger Emil Nielsen

Han blev for 11 dage siden opereret for lyskebrok og er stadig under genoptræning, men han forventer snart at være tilbage i fulde omdrejninger igen. Han træner for første gang med AGF tirsdag formiddag.

/ritzau/

Dagens Gossip