AGF-målhelt: Det er mit job at score mål

Oprykkerne fra AGF fik en flyvende start på Superligaen, da de søndag besejrede Brøndby 2-1 på hjemmebanen Ceres Park.

Hjemmeholdets angriber Mate Vatsadze trak de største overskrifter, da han tegnede sig for begge AGF's scoringer. På trods af rollen som matchvinder, så var det en ydmyg målmager, som efter kampen gav sit syn på målene.

- Jeg er angriber, så det er mit job at score mål. Jeg var meget glad for, at det lykkedes at score to mål i dag, men i morgen må vi fokusere på de næste opgaver og vores næste kamp, siger Vatsadze.

Flere af Brøndby-spillerne appellerede for, at Vatsadze brugte armen, da han tæmmede bolden forud for den første scoring.

- Det var tæt på armen, men det var altså brystet, jeg ramte bolden med, siger angriberen.

Det første mål var et flot et af slagsen, da Danny Olsen slog en lang bold ned bag Brøndby-forsvaret, hvor Mate Vatsadze var hurtig og snu. Ifølge Olsen så var det langt fra tilfældigt, at han lagde bolden derhen.

- Jeg har spillet sammen med Mate Vatsadze i halvandet år nu, og jeg ved bare, at han er god til at løbe dybt og komme på den rigtige side af forsvaret. Jeg prøvede bare at chippe den ned til ham, og så fik han ellers lavet et fantastisk mål, siger Danny Olsen.

Brøndby pressede mod slutningen hårdt på for en udligning, hvor gæsterne havde flere store muligheder. Faktisk fik Brøndby bolden i mål i overtiden, men det blev ikke godkendt, da dommeren dømte offside.

AGF's anfører og målmand, Steffen Rasmussen, var efter kampen meget lettet over, at forsvaret holdt stand og fik sejren.

- Det var en meget hektisk sekvens til slut. Jeg var nede og ligge to gange, og jeg synes faktisk, at de begår frispark på mig, men sådan er det jo.

- Det er naturligt, at det hele bliver stresset og hektisk, når vi fører 2-1 med kort tid tilbage, men det var fedt, at vi hev sejren hjem, siger Steffen Rasmussen.

Næste opgave for AGF er næste mandag, hvor holdet gæster Viborg.

/ritzau/

Dagens Gossip