AGF og Hobro deler i de sejrsløse træneres duel

02/04/2016

Hverken Glen Riddersholm eller Ove Pedersen havde vundet med deres nye klubber i Alka Superligaen inden lørdagens opgør i Aarhus mellem AGF og Hobro.

Og det har de stadig ikke. De to sejrsløse træneres hold spillede nemlig 1-1.

Danny Olsen bragte AGF planmæssigt foran på NRGi Park, før den tidligere AGF'er Kasper Povlsen udlignede med Hobros første mål under træner Ove Pedersen.

Med pointdelingen har Hobro indsamlet 11 point i 23 kampe og ligger fortsat håbløst sidst i rækken. AGF har på tiendepladsen 25 point.

Bundholdet Hobro stillede defensivt til start og tilkendegav indledningsvist ikke den store lyst til at angribe, og det stod som sådan hurtigt klart, at hjemmeholdet AGF skulle hugge sig igennem en mur for at komme til chancer.

Det kneb det gevaldigt med i langt størstedelen af første halvleg, hvor det rekonstruerede Hobro-forsvar afviste de mange, men idéforladte AGF-angreb.

For Hobro sad Mads Justesen ude med en skade, men til gengæld var der comeback til Anders Egholm, der ikke havde været i aktion siden august sidste år, og i de første 41 minutter gik det godt.

Først efter 38 minutter producerede AGF den første mindeværdige afslutning via et langskud fra Daniel A. Pedersen og lige efter med en afslutning fra Aleksandar Cavric efter hjørnespark.

Forløsningen kom efter 41 minutter, da Daniel A. Pedersen lagde bolden blødt tilbage i feltet, hvor tilbagevendte Danny Olsen kom til og stødte bolden i mål til 1-0.

Dermed virkede kampen afgjort - i hvert fald på papiret, for Hobro havde før kampen i Aarhus endnu ikke scoret så meget som et eneste mål under Ove Pedersens ledelse.

Alene i foråret lød Hobros hidtidige høst på fire nederlag og en målscore på 0-12, og faktisk skulle man helt tilbage til den 23. oktober for at finde den seneste Hobro-sejr. Dengang hed modstanderen såmænd AGF.

Det kunne Hobro trods alt snakke positivt om i pausen, for deres sporadiske pres på AGF-forsvaret og beslutningerne med bolden havde efterladt meget tilbage at ønske før pausen.

Gæsterne kom da også bedre ud til anden halvleg, og da angriberen Quincy Antipas blev sendt i kamp efter 57 minutter, anede Hobro-bænken et håb om et uventet comeback. Antipas skabte uro, og AGF overlod helt uforståeligt alt initiativ til gæsterne.

Ti minutter senere kunne Wilfried Domoraud have iværksat Hobro-genkomsten, men alene med AGF-målmand Steffen Rasmussen blev Hobro-spilleren den lille.

Kasper Povlsens drøn af et skud et par minutter senere kunne AGF-keeperen dog ikke stoppe, og så duftede det for alvor af Hobro-overraskelse.

I hvert fald indtil AGF vågnede til dåd, inden kampen ebbede ud, og Glen Riddersholm måtte konstatere, at han for fjerde gang i fem superligakampe måtte nøjes med uafgjort.