AGF sendt ned i bundstriden

Søndag aften åbnede Randers i hvert fald døren for gæsterne og sendte AGF ned i bundstriden.

I en jævnbyrdig 1. halvleg havde Ronnie Schwartz to gode chancer, men begge hans skudforsøg blev på mesterlig vis reddet af AGFs keeper-kaptajn Stefan Rasmussen. I den modsatte ende kneb det for AGFerne at nå frem til egentlige målchancer.

Fem minutter efter pausen åbnede Ronnie Schwartz scoringen. Christian Keller forlængede et hjørnespark, og så fik den tidligere AaB-angriber Schwartz vendt sig en halv omgang, så han akkurat kunne så panden på bolden og dreje den ind i mål.

1-0 til Randers - og de cifre blev stående på resultattavlen kampen ud. Men hvis man troede, at AGF derefter ville svare igen og lægge et massivt pres på Randers, blev man slemt skuffet.

Gæsterne havde ikke evnerne til at få vendt kampen. I stedet var det hjemmeholdet, der fortsatte med at presse på for at få udbygget føringen, og med lidt større skarphed i afslutningerne var sejren blevet meget større. I den modsatte ende måtte David Ousted en enkelt gang vise klassen i målet, da han måtte ud i fuld figur for at redde et langskud, men ellers blev AGF ikke rigtigt farlige.

I toppen rykker Randers med sejren fri af AaB og har nu tre points forspring i kampen om bronzemedaljerne. AGF sidder fast i bunden på fjerdesidstepladsen, men stadig med fire point ned til stregen og et tilsyneladende overkommeligt program med Sønderjyske og AaB hjemme, samt FC Midtjylland ude i sidste runde.

Dagens Gossip