AGF sikkert videre i pokalturneringen

06/11/2013

Hjemme på Østerbro Stadion skulle B93 forsøge at slå superligagæsterne fra AGF i DBU Pokalens 1/8-finale.

Det lykkedes dog ikke for klubben, der til daglig spiller i 2. division øst, at lave en pokaloverraskelse. AGF vandt kampen med 2-0.

Gæsterne havde blandt andet valgt at give reservemålmand Emil Ousager chancen fra start, ligesom der også var blevet plads til georgierne Mate Vatsadze og Davit Skhirtladze i front, mens nigerianske Edafe Egbedi fik en plads på kanten.

Og sidstnævnte skulle hurtigt få en hovedrolle.

Allerede efter 25 sekunder havde nigerianeren således passeret Ronni Raun i B93-buret efter et fladt indlæg fra Stephan Petersen.

B93 havde kort efter et skud på overliggeren, men der stod AGF på langt størstedelen af kampens chancer.

Få minutter inde i anden halvleg scorede Edafe Egbedi endnu en gang på oplæg fra Stephan Petersen, og dermed syntes kampen afgjort.

I slutminutterne fik AGF's lejesvend fra Manchester City, Dominic Oduro, det røde kort, men det fik ikke indflydelse på kampens resultat.

Lodtrækningen til pokalkvartfinalerne finder sted torsdag klokken 12. Ud over AGF er superligaklubberne FC København, FC Nordsjælland og AaB med i bowlen, der også tæller Hobro, Lyngby, Horsens og Vejle fra 1. division.