AGF-træner er træt af personlige fejl: Det er umodent

Skrevet af admin

19/03/2016

Mest læste i dag

AGF fik fredag aften et enkelt point med hjem fra Aalborg efter et vanvittigt 2-2-drama i Aalborg, hvor målmand Steffen Rasmussen udlignede i overtiden.

Med det ene point er AGF stadig uden sejr i Alka Superligaen under Glen Riddersholm - efter fire ligakampe i foråret står aarhusianerne noteret for tre uafgjorte og et enkelt nederlag.

AGF-træneren har været tilfreds med holdets kollektive indsats i foråret, men er træt af mange personlige fejl.

- Jeg kan se, at når spillerne står sammen og præsterer som et hold, ser det rigtigt godt ud. Men der er godt nok mange spillere, der kæmper med nogle dæmoner, siger Glen Riddersholm.

- Vi får nogle pludselige individuelle udfald i kampene, og det er nogle udfald, som modstanderne i Superligaen har været uhyggeligt skarpe til at udnytte.

- Jeg kan slet ikke være utilfreds med de første fire kampe, men jeg kan være utilfreds med, at vi individuelt har et stykke vej og agerer umodent.

- Det er de små individuelle fejl, vi skal arbejde med, og det er bedre, end hvis det var vores kollektiv, der var noget galt med.

- Jeg havde haft langt større hovedpiner og problemer inden landskamppausen, hvis det var holdets indsats og præstation, der var noget galt med. Det er det langt fra, siger Glen Riddersholm.

AGF har hentet 24 point i 22 kampe og er aktuelt placeret på en tiendeplads i Alka Superligaen.

/ritzau/