AGF-træner: Havde chancer nok til point

Det endte med et ærgerligt nederlag, da AGF fredag aften tog imod FC Nordsjælland på NRGI Park i Aarhus. Anders Christiansen scorede kampens eneste mål, og så tabte Peter Sørensens mandskab igen på hjemmebane.

- Der er ikke noget, der hedder ufortjent i fodbold. Sådan er fodbold nogle gange. Det er en væsentlig faktor, at man kan omsætte sine chancer til mål. Det kunne vi ikke i dag, og så tabte vi desværre, siger cheftræneren.

Blot seks point har man hentet i sæsonens hidtidige seks hjemmekampe. Ikke en prangende statistik for aarhusianerne, der tidligere har været meget stærke i egen hule. Cheftræneren er da også utilfreds og syntes, at spillet var til point.

- Vi var bedst, synes jeg. Vi skabte flest chancer, og chancer nok til at vi burde have scoret. Vi formåede desuden at holde Nordsjællands bedste side i skak, og vi holdt dem på ganske få chancer, siger han og fortsætter.

- Så på den måde var indsatsen godkendt. Men det er da klart, at når vi ikke evner at slå kapital på vores overvægt i spil og chancer til sidst i kampen, er det ikke godt nok, siger Sørensen, der kampen igennem talte dobbelt så mange chancer til AGF som til FCN.

AGF havde bolden mest, men afslutningerne var langt fra gode nok. Både Søren Larsen, Anders Kure, Osama Akharraz og Mikkel Kirkeskov havde store tilbud, som alle blev brændt. Og Sørensen indrømmede da også, at skarpheden manglede.

- Vi har haft meget afslutningstræning i den sidste tid. Og det er vel måden at forsøge at blive bedre til afslutte. Vi vandt de fleste dueller og de fleste andenbolde. Vi fik sat vores spil og burde havde scoret, siger Peter Sørensen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip