AGF-træner Riddersholm ville ikke skåne en konetyv

Skrevet af admin

13/03/2016

Dagens topnyheder

Glen Riddersholm ville ikke lade en af sine spillere fortsætte med holdet, hvis vedkommende havde indledt et forhold til holdkammerats kone.

Det slår AGF-træneren fast i en snak med TV2 Sport.

- For mig ville det være en logisk konsekvens, uanset status eller betydning for den enkelte spiller, at tilbyde ham den træning, der er nødvendig, men det ikke ville være sammen med det øvrige hold, fordi jeg har svært ved at se en fremtid for en pågældende spiller i den klub, hvor jeg er træner, siger Glen Riddersholm til TV2 Sport.

Glen Riddersholm slår fast, at eksklusionen fra fællesskabet ville gælde, uanset om "konetyven" var anfører eller ej. Træneren ville basere sin beslutning på forseelsen og ikke på spillerens status.

AGF-træner understreger, at han udtaler sig for egen regning og i generelle vendinger uden direkte reference til sagen i Randers FC, hvor Christian Keller har sat truppen på den anden ende, efter han har indledt et forhold til holdkammeraten Jonas Borrings kone.

Glen Riddersholm forklarer dog gerne, hvorfor et tillidsbrud af den art er så ødelæggende.

- Fodboldspillere er under et massivt pres og tilhører en meget lille procentdel af befolkningen som lever med et konstant pres på sine skuldre. Man skal levere årsregnskab hver eneste weekend, og derfor er man nødt til at have et meget stærkt fællesskab, hvis man skal kunne håndtere det ydre pres, der er på en præstationsenhed som et fodboldhold.

- Trygheden skal man finde i sit hold, sit team: Trygheden skal man finde hos sine holdkammerater.

- Hvis tilliden internt er brudt spillerne imellem, og nogle har forbrudt sig imod de æresbegreber, der ligger i fodboldbranchen, så er det klart, at det kan være svært at opretholde den tillid, der skal være, for man kan præstere optimalt, siger Glen Riddersholm til TV2 Sport.

Da Christian Keller indledte forholdet, var han anfører i Randers FC. Som konsekvens af sagen, fratog klubben ham det hverv.

Klubben kan dog ikke fyre ham, og Keller vil ikke forlade sit job. Samtidig er Jonas Borring gået på orlov på ubestemt tid og nægter at vende tilbage til Randers FC, så længe Keller er i klubben.

/ritzau/